Om os

Book en tid


Om osOm os

Anwer Hudplejeklinik tilhører Anwer,
som er uddannet hudterapeut og ekspert fra Jordan.

Hun har arbejdet på et af Tysklands førende cancercentre for hudkræft,
og kan tilbyde alt fra laser til alm. ansigtsbehandlinger.

Hendes filosofi er:
enkelthed, nærvær og kvalitet kernen i alt, hvad vi gør.


Personalet er derfor altid up-to-date indenfor den seneste forskning og nye metoder, og bliver løbende opdateret med div. kurser.

Nora er vores laser specialist, makeup artist og øjenbryns/vippe ekspert.
Hun er perfektionist ned til benet, hvilket altid vil føre til top kvalitetsbehandlinger, samt service.
Hun har flere års erfaring med sig i bagagen og har arbejdet i verdensførende firmaer som fx CHANEL.

Hos os får du kyndig vejledning, og altid en behandling af bedste kvalitet udført af top-uddannet personale, og vores behandlinger og produkter fra vores egen produktlinje med udelukkende økologiske og organiske ingredienser og 24karat guld,
produceret i Danmark.
______________________________

Som noget nyt i Anwer Hudplejeklinik, tilbyder vi ny fysioterapeutisk hjælpHar du brug for fysioterapi behandling eller fysiurgisk massage? Og vil du undgå venteværelser og henvisningskrav?

Wael Fys. Er dit foretrukne valg.

Dette siger Wael selv :" I mit virke som fysioterapeut benytter jeg mig hovedsageligt af manuelle terapi-principper og af en systematisk diagnostisk undersøgelsesmetode med et holistisk syn. Det er hele kroppen, bevægemønster og situation, der er vigtig.

Manuelle behandlingsmetoder, finder jeg dem tiltalende, da de er effektive og giver et ret præcist billede af fundet, samt nogle brugbare teknikker at gå til, for at genoprette balancen i bevægeapparatet. Jeg er dog altid nysgerrig overfor at lære andre metoder og teknikker."

Tilskud:

Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til fysioterapi foretaget af en autoriseret fysioterapeut. Læs mere om ”danmark”s takster her:

Klik herPr. 1/1-19 udgør tilskuddet: Første konsultation: 133 kr. Normal (manuel) behandling: 88 kr. pr. gang

Der kræves IKKE lægehenvisning for at komme i behandling hos Wael Fys., heller ikke for at modtage tilskud til behandling fra Sygeforsikringen “danmark”.

Forsikring:

Hvis du har en sundhedsforsikring – privat eller via dit arbejde – der yder tilskud til fysioterapeutisk behandling, kan du formentlig få tilskud derfra. Mange forsikringsselskaber lader heldigvis deres kunder vælge den behandler de ønsker, og yder også tilskud til behandling hos autoriserede fysioterapeuter der praktiserer udenfor den offentlige sygesikring.

Du bør dog under alle omstændigheder kontakte dit forsikringsselskab før du starter behandling, og få afklaret om der ydes tilskud, og i så fald få fremsendt en skriftlig bekræftelse på tilskud pr. behandling og antal behandlingsgange der ydes tilskud til. Hvis muligt vil Wael Fys. herefter afregne direkte med forsikringsselskabet, og du vil udelukkende skulle betale en eventuel difference mellem tilskud og behandlingspris.

Den offentlige sygesikring:

Wael Fys. har ikke overenskomst med sygesikringen (ydernummer), så der ydes ikke tilskud derfra.

Følg og på Instagram

Klik her
 

 

Behandlinger hos Jamila
Lidt om Jamila Kribii

Jamila er spirituel vejleder og master teacher i Reiki healing. Jamila har dybere evner til at arbejde med energier og mærke dem. I de seneste ti år har Jamila praktiseret og modtaget undervisning i spirituel og personlig udvikling, mindfulness, yoga, visualisering, hypnose m.m.  
Udover har Jamila siden år 2017, arbejdet professionelt med mentoring, rollemodelling , sindets struktur, konflikt- og stresshåndtering, terapi, samt coaching. Søjlerne bag disse færdigheder kommer af mange års erfaring og studier i psykologi i COK, en uddannelse som internationel Master i NLP, en 3års psykoterapeutudannelse som NLP Councelor samt diplomer indenfor området af reiki healing, fjernhealing og Visualisering – Silva metoden.

Behandlinger

Jeg giver de første 5 klienter 50% rabat i alle behandlinger, 1 klient á 1 behandling.

Du kan få dine seancer som:
Healing og lille samtale:
* Seance: 1,15 time á 1000kr
* Den lille seance :45 min 700kr
* Fjernhealing (på distance) á 45 min 500kr
* Healing med krystaller : 45 min á 800kr
* Coaching : 1 time á 350
* Spirituel mentoring: 45 min á 600kr
* Terapi: 1,15 min á 450kr

Der kan betales med kontanter eller med mobilePay på tlf. : 26575024

Afbudspolitik hos Jamila.

Afbud 24 timer før aftalt behandling er gratis. Hvis afbud meldes inden kl. 9:00 på dagen betaler man halv pris. Ved udeblivelse eller afbud efter kl. 9.00 opkræves fuld pris.
 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk